Välkommen till testasmart.se

Vi hos testasmart älskar verkligen teknik! Det är något som vi med stolthet kan säga. Därför kommer du med vår hjälp alltid att hitta så pass objektiv fakta som möjligt inför ditt nästa teknikköp. Det vi är intresserade av och har lagt vårt fokus på är att göra bedömningar på de olika varianter av laptops som finns. När de nya modellerna lanseras gör vi vårt bästa för att snabbt få upp ett nytt och ärligt inlägg om dess kvalitet.

Inom branschen är vi specialiserade på just laptops som erbjuder en högre kaliber, vi vill kunna hjälpa användare som är vana vid avancerad teknik vad gäller datorkapacitet. Må det vara inom spel, redigering eller hårda beräkningar på t. ex. jobbet; vi tar reda på bästa alternativet för just dig!

Alla som skriver för vår hemsida har en mycket väl blandad kompetens inom IT, och de kommer från alla delar av Sverige. Testsmart kan onekligen lova att det vi skriver på vår hemsida är uppdaterat och korrekt. Teamet som jobbar med att lägga upp artiklar har ett gott samarbete, en bred kunskapsbas och vi kontrollerar regelbundet varandra för att dubbelkolla information.

När en person skriver en artikel för att göra en bedömning på en nylanserad modell av en avancerad laptop finns det specifika mål som ska uppfyllas. Till att börja med kommer laptopens egenskaper och komponenter alltid att nämnas först. Där det som måste visas är egenskaper hos CPU, Grafik, RAM, Skärm och Lagring. Sedan ska det även alltid finnas tydliga punkter för vad vi efter noga analys ansåg vara det positiva och det negativa med just den modellen. Detta ger dig som användare en snabb överblick och finner du den intressant har du alltid möjligheten att läsa en mer utförlig förklaring om produkten nedanför. I denna text nämns i regel alltid det som gör laptopen unik, den eventuellt positiva/negativa, design detaljer och pris.

Med allt detta hoppas vi hos testasmart att kunna erbjuda en enkelt väg till att snabbt förstå vilken laptop som är den perfekta modellen för just dig!

daynight